Közvéleménykutatás

Mi alapján választ kivitelezőt ?
Mit gondol a polisztirol zsalus technológiáról?
 

Energiatakarékos ház

Passzívház, energiatakarékos ház

Mi polisztirol zsalus házakat építünk, amelyek számtalan egyéb előnyük mellett abban különböznek a „hagyományos" típusú házaktól, hogy rendkívül energiatakarékosak. Az EPS zsalus technológia révén jelentős összegek takaríthatók meg az épület üzemeltetésének költségeiből.

Ön is sok (a kelleténél több) energiát használ fel arra, hogy nyáron kellemes hűvös, télen pedig meleg legyen az otthonában? Jelenleg HAVONTA több tízezer forintot is fizet ezért? Télen a fűtésszámla láttán kerülgeti az infarktus, nyaranta meg a légkondi fogyasztásától kap agyvérzést? Arról nem is szólva, hogy a klíma egyre több, az egészségre káros hatására derül fény...

Az emberek többsége energiát pocsékol egész évben.

Jó, de mitől lesz a polisztirol zsalus ház energiatakarékos?

Az EPS zsalus technológiával épült ház nem veszi fel és nem tárolja a környezeti meleget. Ebből adódóan nem kell plusz energiát fordítani a falak hűtésére vagy fűtésére nap mint nap, ami jelentős költségcsökkentést eredményez egy évben.

A további energia-megtakarítás a magas hőszigetelő teljesítményből adódóan realizálódik: mivel a belső tér felmelegítéséhez a 80-90 Celsius fokos víz helyett elegendő a 40-50 fokos víz, így e ponton is nagyfokú megtakarítás érhető el.

El tudja képzeli, hogy gázvezeték nélküli házat építsen?

Alternatív energiaforrások révén (pl. napenergia) a polisztirol zsalus technológiával épült családi ház fűtése kézmeleg vízzel megoldható a téli hónapokban.

 

bővebben a témáról

 

tovább>> 7 meggyőző érv